Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

De nieuwe

Brekr B7000

Licht elektrische motorfiets die de designfilosofie van de B4000 naar een nieuw niveau brengt. Met meer vermogen, gekoppelde remmen en andere upgrades is de B7000 perfect voor snel woon-werkverkeer in en rondom de stad.

 

Naar verwachting beschikbaar in het tweede kwartaal in 2024, vanaf 7.799 euro. 

Wat maakt de B7000 nieuw?

We hebben onze expertise vanuit de Brekr B4000 toegepast om de nieuwe B7000 te transformeren van een brommermodel naar een volwaardige lichte motorfiets.

Parallel geschakelde accu's voor meer vermogen

De naam zegt het al; de Brekr B7000 heeft een sterkere motor met een piekvermogen van 7000 watt. We hebben de batterijconfiguratie aangepast door twee batterijen parallel te schakelen, wat resulteert in een verhoogd vermogen.

Nieuw gekoppeld remsysteem voor optimale stopkracht

Het nieuw ontworpen gekoppelde remsysteem draagt bij aan een gelijkmatige verdeling van de remkracht, waardoor de stabiliteit en veiligheid ten goede komen.

Verbeterde vering voor hogere snelheden

Ook hebben we aan de achterzijde een geavanceerd veersysteem met gasdempers gemonteerd, geschikt voor de hogere snelheden die de B7000 kan behalen.

Tot slot is een reeks van fijnafstellingen uitgevoerd, inclusief een nieuw ontwerp voor de kentekenplaathouder en bijgewerkte software, om de B7000 te optimaliseren voor de motorrit van de toekomst.

Dit is de Brekr B7000

Hoewel de B7000 op dit moment nog een concept is, krijg je hieronder al een beeld van hoe de nieuwe Brekr er ongeveer uit gaat zien. Dikkere remmen, grotere veren, maar vooral; meer power en snelheid.

Previous slide
Next slide

Brekr B7000

Specificaties

Piekvermogen

7000 watt

Topsnelheid

70+ KM/H

Range (in de praktijk)

60-100 KM

Accucapactiteit

4.1 KWH

Remsysteem

Gekoppeld

Vering

Gasdemper

Op de hoogte blijven?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen met betrekking tot de Brekr B7000. Verwacht geen wekelijkse updates, maar van de grote ontwikkelingen ben jij als eerste op de hoogte.