Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

JOUW BREKR, JOUW CUSTOM STIJL

Ben je op zoek naar een Brekr die niemand anders heeft? Dan is een one-off custom Brekr iets voor jou. Van een uniek ontwerp op de framekap van je Brekr tot handgemaakte leren zadels en gespoten veren; alles om jouw Brekr in jouw stijl te maken.

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE

Je kunt je Brekr precies customizen zoals jij dat wil. Van een handgemaakt zadel tot een volledig gepersonaliseerde Brekr; wij regelen het voor je.

FRAMEKAPPEN

De framekap is het meest prominente stijlement van de Brekr. Door de framekap van kleur te veranderen of een custom design te geven maak volledige uitstraling van de Brekr naar jouw stijl. Custom framekappen zijn verkrijgbaar vanaf 349 EUR en kunnen oplopen tot 949 EUR voor complexe airbrush designs.

ÉÉN KLEUR - SPUITEN

Custom framekapkleur, met de hand gespoten

BASIC DESIGN - SPUITEN

Custom ontworpen framekap met basic design, met de hand gespoten

BASIC DESIGN - SPUITEN EN STICKEREN

Custom framekapkleur, met de hand gespoten + custom ontworpen sticker

CUSTOM DESIGN - WRAPPEN

Custom ontworpen framekap, als wrap geplakt

CUSTOM DESIGN - SPUITEN EN/OF GE-AIRBRUSHED

Custom ontworpen framekap met complex design, met de hand gespoten en/of ge-airbrushed

SPUITEN, WRAPPEN, STICKEREN…
WAT IS HET VERSCHIL?

Gespoten framekappen worden door Dennis van DAM Designs met de hand ge-airbrushed. Laagje voor laagje komt het ontwerp tevoorschijn. Met een sterke beschermlaag wordt het ontwerp op de framekap vereeuwigd. Custom spuitwerk is tijds-intensief en daarmee kostbaarder dan bijvoorbeeld een wrap.

Gewrapte framekappen worden bedrukt en op de framekappen van de Brekr geplakt. Voor complexe ontwerpen is wrappen goedkoper dan spuiten. Hier staat tegenover dat een wrap een minder luxe uitstraling heeft dan een gespoten kap en gevoeliger voor beschadiging is.

Stickers kunnen in elke vorm en kleur worden gemaakt om basic ontwerpen zoals logo’s of letters op een egaal gekleurde framekap te plakken. Bestickering is semi-permanent, wat betekent dat de stickers niet uit zichzelf los zullen laten, maar wel handmatig verwijderd kunnen worden.

ZADEL

Custom zadels worden met de hand gemaakt door Marcel van Miller Kustom Upholstery. Omdat de custom zadels van echt leer zijn, krijgt jouw Brekr een karakteristiekere uitstraling. Een custom zadel is verkrijgbaar vanaf 399 EUR.

CUSTOM OPTIES:

Cognac Brown leer

Deep Black leer

Racing Red leer

Diamond stiksel

Gestreept stiksel

LAAT JE EIGEN CUSTOM ZADEL MAKEN

We hebben hierboven een aantal van Marcel’s beste zadel opties geselecteerd, maar je kunt je zadel ook helemaal naar eigen smaak samenstellen. Zo kies je zelf het exacte leer en stikselpatroon voor jouw zadel.

VERING

De veren van jouw Brekr zijn in iedere kleur te spuiten, om ze perfect aan te laten sluiten bij het ontwerp van jouw framekap. Custom vering is verkrijgbaar vanaf 99 EUR in de configurator en vanaf 199 EUR voor een eigen RAL kleur.

CUSTOM OPTIES:

Grolle Green vering

Custom unikleur vering

Custom metallic vering

JOUW CUSTOM VEREN, MET DE HAND GESPOTEN

De airbrusher waar we mee samen werken kan iedere kleur maken die je kunt bedenken. Hij spuit ze met de hand voor een perfect resultaat.

WIELEN

De velgen van jouw Brekr kunnen we accentueren met custom striping tape, verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Het stripen van de voor- en achterwielen van de Brekr kan vanaf 98 EUR.

CUSTOM OPTIES:

Pure White striping

Ocean Blue striping

Deep Blue striping

Brekr Green striping

Electric Yellow striping

Prancing Red striping

Silver Metallic striping

Gold Metallic striping

ONZE PARTNERS

DENNIS RÜTHERS

DAM DESIGNS

Dennis van DAM Designs is al zijn hele leven bezig met airbrushen. Laagje voor laagje maakt hij de mooiste laklagen met bijzondere afwerkingen voor custom Muscle Cars, Harley-Davidson’s en Brekr’s.

MARCEL MILLER

MILLER KUSTOM UPHOLSTERY

Marcel van Miller Kustom Upholstery maakt de vetste custom leren zadels voor Café Racers en Harleys van liefhebbers over de hele wereld. Ook voor Brekr maak hij custom zadels met de hand.

JOUW BREKR CUSTOM IN 3 STAPPEN

STAP 1: AANVRAAG

Laat ons weten wat je eerste ideeën zijn en waar je ongeveer naar op zoek bent (stuur een mailtje naar contact@brekr.com). Wij nemen dan contact met je op over de mogelijkheden.

STAP 2: SCHETSEN

Op basis van jouw input maken we minimaal drie verschillende ontwerpen voor jouw custom Brekr. Op basis van deze eerste ontwerpen kun je ons feedback geven voor één correctieronde om jouw custom design definitief te maken. De ontwerpkosten voor dit proces bedragen 150 euro.

STAP 3: CREATIE

Wanneer jij het ontwerp voor jouw custom hebt goedgekeurd gaan wij aan de slag met het spuiten of wrappen van jouw Brekr. Vanaf dit punt is de levertijd ongeveer 2-6 weken bovenop de standaard levertijd van de Brekr (welke in de configurator te vinden is).