Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Brekr locaties

De Brekr wordt gemaakt in Nederland. Bekijk hier het kantoor en de showroom in Doetinchem of de productielocatie in Veghel.

HOOFDKANTOOR

Doetinchem

In de voormalige werkplaatsen van de gevangenis vind je het kantoor, ontwikkelcentrum en custom workshop.

FABRIEK

VEGHEL

Hier bouwen we de Brekr B4000 en maken we de brommer gereed voor verzending naar klanten in Nederland, België en Duitsland.

Group 18

Eerste schetsen

Hoe ontwikkel en bouw je een nieuwe brommer? In Doetinchem geven we een inkijk en leggen we het graag uit. Zo zie je de allereerste schetsen en ideeën van de B4000 en het merk Brekr. Een benzinetank leek ons overbodig op een elektrische brommer en met de eerste schetsen hebben we verschillende ideeën snel gevisualiseerd.

Brekr shop 29 (1)

Brekr shop 11
Brekr shop 11

Achterhoek

De Achterhoekse cultuur, onze motorcrosshelden en de feesten vormen het fundament onder ons merk. Daarop bouwen we verder en combineren het met innovatie, duurzaamheid en nieuw design.

Prototypes

In Doetinchem vind je verschillende prototypes. Ideeën, werking en design toetsen we graag in de praktijk en daarom bouwen we prototypes en testopstellingen om te kijken wat werkt, of wat verbeterd kan worden. Ook het allereerste prototype, om een gevoel te krijgen bij (de grove lijn) van het design en ergonomie, staat in Doetinchem.

Brekr shop 06

Brekr shop 12
Brekr shop 12

Onderdelen

Het meerendeel van de onderdelen is door Brekr ontwikkeld in samenwerking met specialisten en toeleveranciers. Het aluminium frame is sterk maar ook lichtgewicht. Immers, elke kilo die we uitsparen vergroot de actieradius.

Kleuren

De kleur maakt een Brekr persoonlijk, waarbij je standaard al kan kiezen uit 10 kleuren. Om de Brekr nóg unieker te maken, bieden we een customise programma aan. Samen met lokale vakmensen maken we er een originele ‘one of’ van met bijzondere kleuren, art work en een handgemaakt lederen zadel.

Brekr shop 25

Brekr_Werkplaats_19
Brekr_Werkplaats_19

Kleur ontwikkeling

De gekleurde framekappen maken de Brekr af – ze zorgen voor de uiteindelijke look en feel van de de Brekr. Om keuzes te kunnen maken in nieuwe kleuren, hangen we ze op in onze werkplaats. Zo kunnen we de nieuwe kleurideeën in volle glorie bewonderen en beoordelen

Awards

De Brekr valt goed in de smaak bij publiek en vakjury’s. Zo mocht de Brekr B4000 de publieksprijs ontvangen voor Goed Industrieel Ontwerp op de Dutch Design Week en wonnen we een Red Dot Award voor product design.

Brekr shop 10_v2
Group 19

Ontwikkeling

In de werkplaats in Doetinchem werken we aan alle ontwikkelingen en verbeteringen van de Brekr en testen we nieuwe functies en toevoegingen.

Brekr_Werkplaats_46

Brekr_Werkplaats_13
Brekr_Werkplaats_13

Custom Brekrs

Ondanks dat de Brekr in Veghel wordt geassembleerd, hebben we ook in Doetinchem altijd genoeg onderdelen op voorraad. Hiermee bouwen we de custom Brekrs en bijzondere uitvoeringen.

Klaar voor de start

Er staan altijd een aantal Brekrs in Doetinchem – om uit te leveren, voor een proefrit en of als show model.

Kom ook eens langs in Doetinchem
g4546

Locaties

HOOFDKANTOOR

Doetinchem

In de voormalige werkplaatsen van de gevangenis vind je het kantoor, ontwikkelcentrum en custom workshop.

FABRIEK

VEGHEL

Hier bouwen we de Brekr B4000 en maken we de brommer gereed voor verzending naar klanten in Nederland, België en Duitsland.