JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

De onderdelen en productie  van de Brekr – Handgebouwd in Nederland

De Brekr Model B heeft 250 onderdelen, waarvan we er 150 zelf ontworpen hebben. Deze onderdelen laten we maken bij de beste leveranciers, om de brommer vervolgens in Veghel, Noord-Brabant te assembleren.

Kwaliteit gegarandeerd

In de zoektocht naar de beste leveranciers voor alle onderdelen van de Model B was de jarenlange ervaring van medeoprichter Jasper Hagendoorn onmisbaar. Als voormalig technisch teamleider bij Accell, de grootste fietsfabrikant van de wereld, weet hij alles van tweewieleronderdelen.

Waar vind je beste leveranciers voor eigen ontworpen frames, accu-boxes en displays? Jasper weet het. Bij Brekr gaan we voor niks minder dan kwaliteit, daarom zochten we naar leveranciers die deze kwaliteit kunnen garanderen.

In Taiwan vonden we een betrouwbare partner voor de aluminium frames van de Model B en in China een partner die perfect doorontwikkelde elektromotoren kan leveren. 

 

Andere onderdelen vinden we weer dichter bij huis; Duitsland is kenmerkend op het gebied van accu’s, daarom levert een Duitse partner de batterij van jouw Brekr. In Italië vonden we een partner die de accu-boxes van duurzaam en slijtvast materiaal kan produceren.

 

Tot slot halen we ook gewoon onderdelen uit Nederland, zoals alle onderdelen die van RVS zijn gemaakt.

Geassembleerd in Nederland

Door de beste leveranciers uit de juiste landen te combineren, houden we de prijs-kwaliteit verhouding van de Model B optimaal. Alle onderdelen verzamelen we hier in Nederland; iedere Brekr wordt in Veghel, Noord-Brabant geassembleerd.

Ontdek onze locaties

🇳🇱 Ontwikkeling in Doetinchem

In de werkplaats in de oude gevangenis van Doetinchem wordt de Brekr verder ontwikkeld en getest.

🇳🇱 Productie in Veghel

In de werkplaats in de oude gevangenis van Doetinchem wordt de Brekr verder ontwikkeld en getest.