JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Duurzame (elektrische) sokken van Brekr en Healthy SeaS Socks

Je vraagt je misschien af hoe wij met elektrische tweewielers bij Healthy Seas Socks terecht komen. Eigenlijk is het redelijk simpel; lopen is (minstens) net zo cool als brommer rijden en fietsen. En het is ook nog eens beter voor het milieu.

We maken bij Brekr nog geen elektrische schoenen, dus besloten we om in samenwerking met Healthy Seas Socks een paar duurzame ‘elektrische’ Brekr sokken te ontwikkelen.

Koop jouw Brekr x HSS sokken

Limited edition, uniek design geïnspireerd op de elektrische sidderaal en korting als je meerdere paren sokken bestelt. Hoe meer sokken jij koopt, hoe minder visnetten (en meer vissen) in de oceaan😉

Wat zijn Healthy Seas Socks?

Door deze sokken te kopen ondersteun je de Healthy Seas Foundation and hun missie om de oceanen op te schonen en de biodiversiteit in het water te beschermen.

 

Waarom past dit bij Brekr?

Net als Healthy Seas Socks vinden wij duurzaamheid belangrijk. Zo belangrijk dat ons doel is om alle voordelen van elektrische power te combineren met design dat aanspreekt. Snel en in stilte van A naar B, de wind door je haren, in stijl en zonder uitstoot door de stad.

De match: duurzaamheid leuk maken.

We lopen je in het kort door de 3 dingen die onze duurzame elektrische sokken bijzonder maken:

1. Geïnspireerd op elektriciteit uit de natuur

Wist je dat wij als mensen niet de enigen op aarde zijn die stroom gebruiken? Neem de sidderaal; een ‘elektrische vis’, in staat om stroomstoten af te geven! De sidderaal gebruikt de stroom in zijn natuurlijke batterij om in het donker zijn weg te vinden en te jagen. Tijdens het zwemmen wordt stroom opgewekt tot meer dan 860 volt bij een stroomsterkte van 1 ampère. Dit prachtige stukje techniek uit de natuur vormde de inspiratie voor onze sokken.

2. Duotone kleurstelling

Wie draagt er tegenwoordig nou nog twee dezelfde sokken? Wij doen dingen graag anders, dus ieder paar Brekr sokken bestaat uit één zwarte en één witte sok. Draag je toch liever aan beide voeten dezelfde kleur? Vooruit dan, we geven je een mooie korting op een tweede (of derde) paar sokken.

3. Maak kans om een Brekr te winnen!

Je kunt gratis meedoen en kans maken op een one-off HSS x Brekr Model B ter waarde van 5000 euro. Ook maak je dan iedere week kans op een gratis paar sokken. Registreer om kans te maken.

Wil je nog meer kans maken om een Brekr Model B te winnen? De gratis registratie staat voor één ticket, maar als je een paar sokken koopt krijg je twee extra tickets – dus drie keer zo veel kans! Koop jouw sokken.

  1. Deelname aan deze winactie is gratis. 

  2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer meedoen aan een winactie. 

  3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte informatie bij deelname aan een winactie. 

  4. De looptijd van een actie is 2 maanden, de winnaar wordt bekend gemaakt om 31 maart. 
  5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimale leeftijd hebben van 18  jaar. 

  6. Het bepalen van de winnaar van een winactie wordt op onpartijdige wijze gedaan. 

  7. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en/of (andere) goederen. 

 

Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden worden uitgesloten van deelname. 

 

Voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen via service@healthyseassocks.com

Koop jouw Brekr x HSS sokken

Limited edition, uniek design geïnspireerd op de elektrische sidderaal en korting als je meerdere paren sokken bestelt. Hoe meer sokken jij koopt, hoe minder visnetten (en meer vissen) in de oceaan😉