JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Pre-order actie

Brekr Model F

Profiteer tijdelijk van

⚡️ 50% korting op de long-range accu

⚡️ 50% korting op de Jet Black kleur

⚡️ Gratis levering

€3.146,-

€2.897,-

5+ unieke features om het stadsverkeer de baas te zijn, in jouw stijl

De fat bike van toekomst om je van A naar B te brengen, in stijl en zonder een druppeltje zweet.

01 Een fat bike die past bij je lengte

Of je nou groot of wat kleiner bent, de Model F is een one-size-fits-all fatbike. Met het unieke in hoogte verstelbare zadel kies je de perfecte hoogte voor jouw lengte.

02 rijd in stijl

Je wilt een coole fiets, maar met de kleine 20 inch wielen van de meeste fatbikes is dat lastig. Voor de Model F ontwikkelden we nieuwe velgen en banden in precies de juiste maat; 22 inch. Vijf centimeter meer zorgt dat jij er goed uit ziet terwijl je fietst.

Ben jij klaar voor
de rit van de toekomst?

Standard edition

Brekr Model F

+ Standaard witte kleur

+ Ophalen in Doetinchem

€2.749,-

beste deal

Jet Black Edition

Brekr Model F

+ Jet Black kleur upgrade

+ Long range accu

+ Aflevering aan huis

Let op: tijdelijke aanbieding en beperkt beschikbaar

€3.146,-

€2.897,-

Full option edition

Brekr Model F

+ Elke kleur

+ Long range accu

+ Total lock system

+ Phone mount

+ Bagage packer

+ Connected

+ Aflevering aan huis

€3.982,-

03 onderhoud? Zo min mogelijk!

Een ketting plus een derailleur met tandwielen betekent onderhoud. De Model F heeft daarom een riemaandrijving en twee ingebouwde versnellingen. Stil, schoon en nagenoeg onderhoudsvrij.

04 Een moeiteloze rit

Nog niet eerder vertoond, de Controlled-Power aandrijving van de Model F. Meteen kracht die je zelf doseert, vanaf de allereerste milliseconde. Jij bepaalt hoe hard je rijdt en versnelt, maar op topsnelheid fiets je relaxed zonder te hard te trappen. Onze engineers hebben het beste van twee werelden voor je samengebracht.

05 connected en diefstalbeveiligd

Met Complete-Lock stel je jouw fatbike en de batterij veilig. Daarnaast kun je de fat bike van Brekr als extra voorzien van track and trace tegen diefstal.

Een rit waar je van op aan kunt

Onze klanten geven ons een 4.9/5 op Trustpilot:

☀️ Deze zomer geleverd

Rome is niet in één dag gebouwd en goede wijn is niet in een week klaar. We zijn druk bezig met de laatste puntjes op de i; de Model F is bijna af!

De eerste fatbikes worden in de zomer geleverd. Als je de Model F nu bestelt wordt deze vanaf oktober 2023 geleverd. Omdat je er vroeg bij bent krijg je 249 euro kortingeen Brekr-riderspakket thuisgestuurd én ben je één van de eersten die op de nieuwe Model F rijdt!

Mis deze pre-order actie niet

Let op: deze aanbieding is tijdelijk en beperkt beschikbaar

Brekr Model F

Jet Black Edition

Brekr Model F€2.749,- 
+ Jet Black kleur upgrade€99,-€49,-
+ Long range accu€199,-€99,-
+ Aflevering aan huis€99,-Gratis
Jouw korting €249,-
Totaal€3.146,-€2.897,-

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn fatbike geleverd? We zijn druk bezig om de Model F helemaal af te maken. Als je jouw Jet Black Edition Model F nu bestelt, wordt deze in oktober 2023 geleverd. De maanden ervoor zijn ze reeds uitverkocht. 

 

Waar kan ik mijn fiets laten onderhouden? Al het onderhoud aan jouw fiets kunnen we bij je thuis doen. Daarnaast hebben we een groeiend netwerk van geautoriseerde dealers in West-Europa waar je terecht kunt voor onderhoud. Voor eenvoudig onderhoud kun je ook bij je lokale fietsenmaker terecht.

 

Is vering een must voor fatbikes? Nee, want de dikke banden met veel lucht absorberen al veel schokken voor een comfortabele rit. Sterker nog, vering absorbeert zo veel energie dat je range er op achteruit gaat. De banden zorgen voor een soepele rit met een grotere actieradius.

 

Wat is de topsnelheid van de fatbike? E-bikes mogen 25 km/h rijden met een marge van 10%, dus de Model F rijdt legaal maximaal 27.5 km/h als je deze in ontvangst neemt. 

 

Is de fat bike op te voeren? Wij kunnen de fiets niet opvoeren, maar we hebben geen controle over wat externe partijen doen. Ons advies is om het niet te doen, je loopt het risico dat je garantie vervalt. 

 

Wat is de lekgevoeligheid van de banden? De banden zijn voorzien van een antileklaag en hebben een dikke structuur. Hierdoor is de band goed bestand tegen lek rijden. Echter – alles kan kapot afhankelijk van het gebruik. Je kunt de binnenband plakken. 

 

Hoe ver kan ik met de fatbike rijden? De Jet Black Edition Model F beschikt over de long-range accu upgrade. Deze batterij heeft een capaciteit van 720Wh waarmee je afhankelijk van weersomstandigheden en je rijgedrag, 45 tot 70 km rijdt.

Kost het veel kracht en moeite om op de fatbike te fietsen? Nee, je rit is altijd smooth en relaxed. Je kiest uit drie rijmodi, waarbij mode één de eco mode is, en mode drie je de meeste ondersteuning geeft. Altijd fietsen zonder moeite.

 

Kan ik een testrit maken? Omdat we de laatste details van de Model F nog aan het afwerken zijn is een testrit maken nog niet mogelijk. Vanaf juli kun je op verschillende plekken in Nederland een testrit maken! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. In de tussentijd kun je langskomen op één van onze sneak peak events om de Model F in het echt te zien.

 

Zijn er ook accessoires voor de fatbike beschikbaar? Op dit moment is een telefoonhouder beschikbaar en werken we aan een complete slot oplossing (klaar voordat de eerste Model F’s geleverd worden) en bagage oplossing. In de toekomst zullen er steeds meer accessoires voor de Model F beschikbaar komen.

 

Is de fatbike beveiligd tegen diefstal? De Model F heeft een optionele connectiveitsmodule met track en trace functie bij diefstal. Als je voor diefstal verzekerd via de ANWB-Brekr-verzekering dan sporen professionele bike hunters je fiets op. Zij vinden 90% van de fietsen terug en als ze jouw fiets niet vinden, krijg je een nieuwe. Daarnaast werken we aan een complete slotoplossing waarbij je gemakkelijk zowel je accu als fiets op slot kunt zetten. 

 

Pas ik met mijn lengte wel op de fatbike? Omdat de Model F een in hoogte verstelbaar zadel heeft fiets je comfortabel met iedere lengte.

 

Wat als de fatbike me niet bevalt? Je kunt je bestelling altijd annuleren zonder opgaaf van reden. Na levering hebben we een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, ook zonder opgaaf van reden.

Previous
Next

👆🏻 De Jet Black Model F in alle glorie!

Word onderdeel van honderden brekr-rijders die in hun stijl rijden

“Het design is zo goed dat ik bijna elke dag complimenten krijg als ik op mijn Brekr rijd;
Het is een echte eye-catcher!” – Olivier Jongeneel

Wow, we hielden direct van de fatbike, maar toen we met rijders spraken merkten we dat er nog veel te verbeteren viel.

Rijders wilden minder onderhoud, een kleinere kans op lekke banden, meer kleuren, een classy look met Europees design en controle over je snelheid in alle omstandigheden.

We houden van een uitdaging en hebben het allemaal meegenomen in de ontwikkeling van de Brekr Model F. Als liefhebbers en bouwers van fietsen, brommers en motoren kan het ons niet mooi en slim genoeg zijn.

Het zullen ook de fijne, kleine details zijn die ervoor zorgen dat je glimlacht als je rijdt.

Of als je kijkt naar de Model F 😍

Niels Willems

Founder van Brekr

Ben jij klaar voor
de rit van de toekomst?

Standard edition

Brekr Model F

+ Standaard witte kleur

+ Ophalen in Doetinchem

€2.749,-

beste deal

Jet Black Edition

Brekr Model F

+ Jet Black kleur upgrade

+ Long range accu

+ Aflevering aan huis

Let op: tijdelijke aanbieding en beperkt beschikbaar

€3.146,-

€2.897,-

Full option edition

Brekr Model F

+ Elke kleur

+ Long range accu

+ Total lock system

+ Phone mount

+ Bagage packer

+ Connected

+ Aflevering aan huis

€3.982,-