JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Reserveer nu jouw F250 om zo snel mogelijk in stijl te fietsen

Omdat de nieuwe Brekr F250 fat bike enorm populair is kun je voor slechts €9,- een plek reserveren om jouw F250 zo snel mogelijk te krijgen.

Waarom zou ik mijn F250 nu reserveren?

Er zijn veel mensen die, net zoals jij, de nieuwe F250 willen rijden. Vanaf de lancering in december 2022 tot vandaag de dag zijn we uitverkocht omdat de vraag naar een nieuwe, mooie, en betere fatbike enorm groot is.

 

Daarom kun jij jouw F250 nu gemakkelijk en zonder risico reserveren om hem zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Zo weet je zeker dat je jouw nieuwe fatbike als één van de eersten kunt rijden, voor slechts 9 euro.

 

Reserveer nu je plek om jouw F250 zo snel mogelijk te rijden!

WaT krijg ik als ik nu reserveer?

Reserveer jouw Brekr F250 nu voor de volgende voordelen:

 

  • Verzeker je plek om de F250 zo snel mogelijk te kunnen rijden
  • Zet je reservering om in een daadwerkelijke order wanneer het jou het beste uitkomt (zie hieronder de vroegst mogelijke leverdatum, je reservering is uiterlijk geldig t/m juni 2024)
  • In de loop van 2024 verwachten we een prijsverhoging voor de F250, door te reserveren zet je de huidige prijs vast
  • De order wordt pas definitief wanneer je jouw F250 daadwerkelijk bestelt, reserveren is dus zonder risico

Wanneer wordt mijn F250 geleverd?

DEC

2023

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

JAN

2024

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

FEB

2024

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

MRT

2024

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

APR

2024

Aantal F250's beschikbaar:

MEI

2024

Aantal F250's beschikbaar:

Reserveer jouw Brekr F250

Als je nu reserveert, is de verwachte levertijd van jouw F250: april 2024

3 features die de f250 zo populair maken

De Brekr F250 heeft veel features die hem uniek maken. We hebben 3 van de beste uitgelicht:

01 connected en diefstalbeveiligd

Met Complete-Lock stel je jouw fatbike en de batterij veilig. Daarnaast kun je de fat bike van Brekr als extra voorzien van track and trace tegen diefstal.

02 een fat bike die past bij je Lengte

Of je nou groot of wat kleiner bent, de F250 is een one-size-fits-all fatbike. Met het unieke in hoogte verstelbare zadel kies je de perfecte hoogte voor jouw lengte.

03 EEN MOEITELOZE RIT

Nog niet eerder vertoond, de Controlled-Power aandrijving van de F250. Meteen kracht die je zelf doseert, vanaf de allereerste milliseconde. Jij bepaalt hoe hard je rijdt en versnelt, maar op topsnelheid fiets je relaxed zonder te hard te trappen. Onze engineers hebben het beste van twee werelden voor je samengebracht.

Een rit waar je van op aan kunt

Onze klanten geven ons een 4.9/5 op Trustpilot:

Hoe we de 'fat bike that beats them all' ontwikkelden

Ons doel met de ontwikkeling van de F250 was om een fat bike te ontwerpen die in alle opzichten beter is dan de rest. We maakten de prijs-kwaliteit verhouding optimaal met goede specs, maar we zijn daar niet gestopt.

Om de ‘fat bike that beats them all’ te maken, hadden we vooral een sterke focus op het design van de F250. Hij is niet alleen beter dan de rest; hij is vooral ook mooier dan de rest.

 

En daarmee laat de F250 jou er beter uit zien wanneer je er op fietst.

Previous slide
Next slide

Reserveer nu jouw Brekr F250

Pre-order voor €9,- om in april 2024 op de populaire F250 te rijden.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn fatbike geleverd? We zijn druk bezig om de F250 helemaal af te maken. Als je jouw Jet Black Edition F250 nu bestelt, wordt deze in april 2024 geleverd. De maanden ervoor zijn ze reeds uitverkocht.

 

Waar kan ik mijn fiets laten onderhouden? Al het onderhoud aan jouw fiets kunnen we bij je thuis doen. Daarnaast hebben we een groeiend netwerk van geautoriseerde dealers in West-Europa waar je terecht kunt voor onderhoud. Voor eenvoudig onderhoud kun je ook bij je lokale fietsenmaker terecht.

 

Is vering een must voor fatbikes? Nee, want de dikke banden met veel lucht absorberen al veel schokken voor een comfortabele rit. Sterker nog, vering absorbeert zo veel energie dat je range er op achteruit gaat. De banden zorgen voor een soepele rit met een grotere actieradius.

 

Wat is de topsnelheid van de fatbike? E-bikes mogen 25 km/h rijden met een marge van 10%, dus de F250 rijdt legaal maximaal 27.5 km/h als je deze in ontvangst neemt. 

 

Is de fat bike op te voeren? Wij kunnen de fiets niet opvoeren, maar we hebben geen controle over wat externe partijen doen. Ons advies is om het niet te doen, je loopt het risico dat je garantie vervalt. 

 

Wat is de lekgevoeligheid van de banden? De banden zijn voorzien van een antileklaag en hebben een dikke structuur. Hierdoor is de band goed bestand tegen lek rijden. Echter – alles kan kapot afhankelijk van het gebruik. Je kunt de binnenband plakken. 

 

Hoe ver kan ik met de fatbike rijden? De Jet Black Edition F250 beschikt over de long-range accu upgrade. Deze batterij heeft een capaciteit van 720Wh waarmee je afhankelijk van weersomstandigheden en je rijgedrag, 45 tot 70 km rijdt.

 

Kost het veel kracht en moeite om op de fatbike te fietsen? Nee, je rit is altijd smooth en relaxed. Je kiest uit drie rijmodi, waarbij mode één de eco mode is, en mode drie je de meeste ondersteuning geeft. Altijd fietsen zonder moeite.

 

Kan ik een testrit maken? Omdat we de laatste details van de F250 nog aan het afwerken zijn is een testrit maken nog niet mogelijk. Vanaf juli kun je op verschillende plekken in Nederland een testrit maken! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. In de tussentijd kun je langskomen op één van onze sneak peak events om de F250 in het echt te zien.

 

Zijn er ook accessoires voor de fatbike beschikbaar? Op dit moment is een telefoonhouder beschikbaar en werken we aan een complete slot oplossing (klaar voordat de eerste F250’s geleverd worden) en bagage oplossing. In de toekomst zullen er steeds meer accessoires voor de F250 beschikbaar komen.

 

Is de fatbike beveiligd tegen diefstal? De F250 heeft een optionele connectiveitsmodule met track en trace functie bij diefstal. Als je voor diefstal verzekerd via de ANWB-Brekr-verzekering dan sporen professionele bike hunters je fiets op. Zij vinden 90% van de fietsen terug en als ze jouw fiets niet vinden, krijg je een nieuwe. Daarnaast werken we aan een complete slotoplossing waarbij je gemakkelijk zowel je accu als fiets op slot kunt zetten. 

 

Pas ik met mijn lengte wel op de fatbike? Omdat de F250 een in hoogte verstelbaar zadel heeft fiets je comfortabel met iedere lengte.

 

Wat als de fatbike me niet bevalt? Je kunt je bestelling altijd annuleren zonder opgaaf van reden. Na levering hebben we een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, ook zonder opgaaf van reden.

Word onderdeel van honderden brekr-rijders die in hun stijl rijden

“Het design is zo goed dat ik bijna elke dag complimenten krijg als ik op mijn Brekr rijd;
Het is een echte eye-catcher!” – Olivier Jongeneel

Wow, we hielden direct van de fatbike, maar toen we met rijders spraken merkten we dat er nog veel te verbeteren viel.

Rijders wilden minder onderhoud, een kleinere kans op lekke banden, meer kleuren, een classy look met Europees design en controle over je snelheid in alle omstandigheden.

We houden van een uitdaging en hebben het allemaal meegenomen in de ontwikkeling van de Brekr F250. Als liefhebbers en bouwers van fietsen, brommers en motoren kan het ons niet mooi en slim genoeg zijn.

Het zullen ook de fijne, kleine details zijn die ervoor zorgen dat je glimlacht als je rijdt.

Of als je kijkt naar de F250 😍

Niels Willems

Founder van Brekr

Ben jij klaar voor
de rit van de toekomst?

Reserveer jouw Brekr F250

Als je nu reserveert, is de verwachte levertijd van jouw F250: april 2024

DEC

2023

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

JAN

2024

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

FEB

2024

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

MRT

2024

Aantal F250's beschikbaar:

Sold out

APR

2024

Aantal F250's beschikbaar:

MEI

2024

Aantal F250's beschikbaar: