Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Claim nu je plek

Wil je deze zomer genieten van jouw Brekr B4000? Wees er dan snel bij. Claim jouw Brekr in je eigen favoriete kleuren en rijd in juni. Je betaalt slechts 15 procent aan en je kunt op elk moment annuleren. Lees alle voordelen op deze pagina.

Meer weten ↓

Gratis color box

Direct na je bestelling sturen we je gratis een color box toe. Thuis kies je zo eenvoudig de mooiste kleur voor jouw Brekr.

Wijzig je kleur

Wanneer je jouw Brekr samenstelt, kies je een voorlopige kleur. De kleurstalen in de color box hebben exact dezelfde kleuren als die van de Brekr. Mocht je toch een andere kleur willen, geen punt, dan passen we dat aan.

Configureer jouw Brekr

Testimonials

Klanten vertellen

In het laatste kwartaal van 2020 werden de eerste Brekr B4000’s uitgeleverd in Nederland, België en Duitsland. Wat zijn de ervaringen van Brekr-rijders met de B4000?

 
 

Casper Meenink (NL):

De Brekr klopt gewoon

“Brekr klopt voor mij. Design-technisch, Achterhoeks, de degelijkheid van het product, de communicatie en het enthousiasme van het team dat eraf spat. Je merkt gewoon dat zij de Brekr maken omdat ze het zelf gewoon onwijs tof vinden.”
Lees meer

 
 

Dora de Jong (NL):

Futuristischer dan de Brekr kan niet

“Ik had de brommer nog niet gezien toen ik ‘m kocht. Met de afbeeldingen op internet twijfelde ik nog of de Brekr misschien wat laag of klein was. Die twijfels waren weg na het zien en voelen van de Brekr op de Motorbeurs. Ik zit er heerlijk op en de Brekr is wat groter en stoerder dan hij op sommige foto’s oogt.”
Lees meer

 
 

Sven Harper (B):

Het gevoel van vrijheid, dat is gewoon zalig

“Mensen draaien zich vaak om als ik op de Brekr rijd. Niemand heeft hem eerder gezien en je merkt dat je op een uniek voertuig rijdt. Dat geldt ook voor mijn kameraden, de vinden de Brekr heel leuk en kunnen nog niet geloven dat zo’n stoere brommer op stroom rijdt. Dat moet nog even landen bij ze.”
Lees meer

Kosteloos annuleren

Wil je jouw order toch nog annuleren? Geen punt, we storten het reeds betaalde bedrag altijd volledig terug. Daarnaast hanteren we ook een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Brekr testrijden

Voordelen op een rij

Gegarandeerde levering in juni
Claim jouw Brekr nu en rijd in de zomer.
Gratis color box
Ontvang een gratis color box. Lekker je favoriete kleur kiezen en alvast dromen over de Brekr die echt bij jou past.
Makkelijk kleur wijzigen
Niet tevreden over je gekozen kleur? Niet matchend bij je sneakers? Wijzigen is geen probleem.
Kosteloos annuleren
Annuleren kan op elk moment en kost niets.
Rijd in juni (of eerder)
Nogal veel mensen willen deze zomer op een Brekr rijden. Dat snappen wij natuurlijk. Als je nu je bestelling plaatst dan rijd jij ook in de zomer.
Niet tevreden, geld terug
Toch niet tevreden? Dan nemen we de Brekr terug (heeft gelukkig nog niemand gedaan, maar het kan wel).

Kom proefrijden

Mocht je voor of na je bestelling willen proefrijden, dat kan! In Doetinchem, waar Brekr in de voormalige werkplaats van de gevangenis is gevestigd, of in centrum Amsterdam. Nieuwe locaties volgen, check de eventpagina.
 
Bekijk events

5 Veelgestelde vragen

1. Kan ik mijn Brekr ook later bestellen?
Vanzelfsprekend kan dat. De levering vindt dan later plaats. Door nu te bestellen claim je vast een goede plaats in de rij en het verplicht je tot niets.
 

2. Hoe verloopt het koopproces?
Nadat je je Brekr hebt samengesteld betaal je 15 procent aan en heb je een Brekr geclaimd. We sturen je de color box toe en tot kort voor de levering kun je de kleur nog aanpassen. Ongeveer drie weken voor levering maken we een bezorgafspraak met je. Vermoedelijk nemen we daarvoor in mei contact met je op.
 

3. Kan ik de Brekr terugsturen als hij mij niet bevalt?
Dat kan tot 30 dagen na levering. Een reden is niet nodig.
 

4. Moet ik in één keer betalen?
Nee, je betaalt 15 procent bij bestelling en de rest kort voor levering.
 

5. Waar wordt de Brekr gemaakt?
In Nederland! De Brekr is ontworpen in Nederland en wordt daar ook gebouwd. Ongeveer tweederde van de onderdelen is speciaal door ons ontwikkeld. Onderdelen komen voor een groot deel uit Nederland, Duitsland en Italië. Daarnaast komen een aantal onderdelen uit Taiwan en China. Het hart van de Brekr, de controller en de batterij is van Duitse makelij, het beste wat we konden vinden. Als je tijd hebt, kom dan zeker een keer naar Doetinchem waar we je graag alles vertellen en uitleggen.
 

Meer vragen?
Mail ons via contact@brekr.com, of bel 0314 787160.

Brekr B4000 Bestel nu