Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Brekr B4000 Private lease

Wil jij een Brekr leasen vanaf 187 euro p/m? In slechts twee stappen weet je of het iets voor jou is:

1️⃣ Bereken jouw maandelijkse leasebedrag

2️⃣ Doe jouw vrijblijvende lease aanvraag

Stap 1: Bereken jouw leasebedrag

Stap 2: Doe jouw lease aanvraag

Heb je interesse in het leasen van een B4000? Vul hieronder jouw gegevens in om (vrijblijvend) jouw leaseaanvraag in te dienen.

Voor deze aanvraag doen we een krediettoetsing, je ontvangt binnen 2 werkdagen een link van de leasemaatschappij om aanvullende informatie in te vullen.

Als de uitslag positief is en je een Brekr wilt leasen, teken je het leasecontract en plannen we de afleverdatum voor jouw Brekr in!

Veelgestelde vragen over lease

Stap 1

Vul het aanvraagformulier op deze pagina in.

 

Stap 2

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om de aanvraag door te spreken.

 

Stap 3

Na akkoord delen wij jouw aanvraag met onze aangesloten leasemaatschappij MHC Mobility, zij zorgen voor start van de krediettoetsing en maken het leasecontract alvast op.

 

Stap 4

Bij een positieve uitkomst van de krediettoetsing wordt het leasecontract aangeboden ter ondertekening, na het ondertekenen van het leasecontract is de bestelling definitief.

 

Stap 5

De Brekr heeft momenteel een levertijd van +- 1-3 weken. Als je in aanmerking komt voor de Brekr lease (onder andere voldoet aan een krediet check), reserveren we een plekje voor jou op de wachtlijst. Als we dichterbij het levermoment van jouw Brekr B4000 komen, nemen we contact met je op om alles definitief af te stemmen. Totdat wij contact met je opnemen om alles definitief af te stemmen, zit je nergens aan vast en ben je nog niks verplicht.  

Ja, de Brekr lease is full operational. Dit houdt in dat de brommer WA + Casco is verzekerd en dat onderhoud van je Brekr bij het maandbedrag is inbegrepen.

Nee, het enige wat je betaalt is het aangegeven maandbedrag. Geen opstartkosten of eerste investering.

Dat kan! De accu wordt dan afgeschreven in de looptijd van de lease. Selecteer bij stap 1 bovenaan deze pagina een B4000 met 2 accu’s om het leasebedrag per maand te zien. 

Bij zakelijke lease wordt het leasebedrag exclusief BTW weergegeven. Je komt in aanmerking voor zakelijke lease wanneer je een eigen bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt waar zakelijke lease mogelijk is. 

Je moet minimaal 24 jaar oud zijn om een Brekr te kunnen leasen. Je moet uiteraard wel over het juiste rijbewijs beschikken om op de Brekr te mogen rijden (rijbewijs B of rijbewijs AM).

Bijtelling is alleen voor zakelijke lease waarvan de berijder het voertuig ook voor privé ritten gaat gebruiken. Een kilometeradministratie is dan wel verstandig.

 

De kosten van de privé gereden kilometers (totaal jaarlijkse voertuigkosten gedeeld door het aantal te rijden kilometers) is het bedrag wat je aan bijtelling bij je inkomen moet optellen. Woon- en werkverkeer wordt hierbij niet als privé kilometers gezien.

Je huurt een brommer voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 48 maanden. Reparatie, onderhoud, banden, verzekering en pechhulp zijn als service-elementen opgenomen. Je loopt zelf geen enkel risico en betaalt een vast bedrag per maand en je oplaadkosten, verder niets. Je hebt dus alleen de voordelen van brommer rijden zonder de risico’s.

Ja, wanneer je een Private Lease overeenkomst afsluit heeft dit invloed op de maximale hypotheek die je aan kunt vragen.

Niemand is er bij gebaat dat een berijder een contract aangaat dat hij of zij niet kan opbrengen. Daarom wordt voor het opstellen van contracten een controle gedaan op kredietwaardigheid. Dit gebeurt door een onafhankelijke derde partij, het EDR. Zij toetsen op Inkomen-lasten, BKR- en CRS-registraties.

Nee, jouw schadevrije jaren hebben geen invloed op het leasetarief.

Voor zogenaamde ‘meerkilometers’ wordt een extra bedrag in rekening gebracht, op basis van een vooraf bepaald vast bedrag per kilometer.

 

Bijvoorbeeld:

Het leasetarief is €209 op basis van 2.500 KM, en je hebt 3.000 KM gereden in het eerste jaar. Het vastgestelde leasetarief op basis van 5.000 KM is €229.

 

(€229 – €209 ) * 12 maanden = €240

€240 / 2.500 verschil aan kilometers = €0,096 per kilometer

 

Je betaalt dan 3.000 – 2.500 = 500 meerkilometers * €0,096 = €48

Onderhoud en reparatie moet volgens de voorschriften in het onderhoudsboekje worden uitgevoerd. Dit vindt plaats bij de geselecteerde Brekr dealer, dat is de Brekr dealer waar de brommer is afgehaald, of door bezorgd is.

Ja, dit is mogelijk. Wanneer het blijkt dat je meer of minder kilometers rijdt dan oorspronkelijk afgesloten kan dit worden bijgesteld. Echter is de ondergrens 2.500 KM.

Je huidige schadevrije jaren worden geregistreerd in een centrale database. De leasemaatschappij geeft jou vervolgens op als berijder van je lease-scooter, waarna je opbouw continueert.

Ja dat kan, maar niet eerder dan na 1 jaar na de start van het contract. Er geldt een vergoeding voor een dergelijke situatie van 40% van de resterende leasetermijnen. In alle gevallen wordt het contract ontbonden bij overlijden.