Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Brekr B4000 zakelijke lease

Wil jij een Brekr leasen vanaf 158 euro p/m? In slechts twee stappen weet je of het iets voor jou is:

1️⃣ Bereken jouw maandelijkse leasebedrag

2️⃣ Doe jouw vrijblijvende lease aanvraag

Stap 1: Bereken jouw leasebedrag

Stap 2: Doe jouw lease aanvraag

Heb je interesse in het leasen van een B4000? Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen contact op om jouw (vrijblijvende) lease aanvraag door te nemen.

 

Bij akkoord starten we een krediettoetsing. Als de uitslag positief is en je een Brekr wilt leasen, teken je het leasecontract en plannen we de afleverdatum voor jouw Brekr in!

Veelgestelde vragen over lease

Stap 1

Vul het aanvraagformulier op deze pagina in.

 

Stap 2

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om de aanvraag door te spreken.

 

Stap 3

Na akkoord delen wij jouw aanvraag met onze aangesloten leasemaatschappij MHC Mobility, zij zorgen voor start van de krediettoetsing en maken het leasecontract alvast op.

 

Stap 4

Bij een positieve uitkomst van de krediettoetsing wordt het leasecontract aangeboden ter ondertekening, na het ondertekenen van het leasecontract is de bestelling definitief.

 

Stap 5

De Brekr heeft momenteel een levertijd van +- 1-3 weken. Als je in aanmerking komt voor de Brekr lease (onder andere voldoet aan een krediet check), reserveren we een plekje voor jou op de wachtlijst. Als we dichterbij het levermoment van jouw Brekr B4000 komen, nemen we contact met je op om alles definitief af te stemmen. Totdat wij contact met je opnemen om alles definitief af te stemmen, zit je nergens aan vast en ben je nog niks verplicht.  

Ja, de Brekr lease is full operational. Dit houdt in dat de brommer WA + Casco is verzekerd en dat onderhoud van je Brekr bij het maandbedrag is inbegrepen.

Nee, het enige wat je betaalt is het aangegeven maandbedrag. Geen opstartkosten of eerste investering.

Dat kan! De accu wordt dan afgeschreven in de looptijd van de lease. Selecteer bij stap 1 bovenaan deze pagina een B4000 met 2 accu’s om het leasebedrag per maand te zien. 

Bij zakelijke lease wordt het leasebedrag exclusief BTW weergegeven. Je komt in aanmerking voor zakelijke lease wanneer je een eigen bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt waar zakelijke lease mogelijk is. 

Je moet minimaal 24 jaar oud zijn om een Brekr te kunnen leasen. Je moet uiteraard wel over het juiste rijbewijs beschikken om op de Brekr te mogen rijden (rijbewijs B of rijbewijs AM).

Bijtelling is alleen voor zakelijke lease waarvan de berijder het voertuig ook voor privé ritten gaat gebruiken. Een kilometeradministratie is dan wel verstandig.

 

De kosten van de privé gereden kilometers (totaal jaarlijkse voertuigkosten gedeeld door het aantal te rijden kilometers) is het bedrag wat je aan bijtelling bij je inkomen moet optellen. Woon- en werkverkeer wordt hierbij niet als privé kilometers gezien.

Je huurt een brommer voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 48 maanden. Reparatie, onderhoud, banden, verzekering en pechhulp zijn als service-elementen opgenomen.

Nee, voor particulieren bestaat er Private Lease. Bij Private Lease zijn de reparatie, onderhoud, banden, verzekering en pechhulp als service-elementen opgenomen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Je hebt dus de voordelen van scooterrijden, maar dan zonder de risico’s.

Voor zogenaamde ‘meerkilometers’ wordt een additioneel bedrag in rekening gebracht, op basis van een vooraf bepaald vast bedrag per kilometer. Dit bedrag wordt vastgesteld op basis van het achterliggende raster.

 

Bijvoorbeeld:

Het leasetarief is €209 op basis van 2.500 KM, en je hebt 3.000 KM gereden in het eerste jaar. Het vastgestelde leasetarief op basis van 5.000 KM is €229.

 

(€229 – €209 ) * 12 maanden = €240

€240 / 2.500 verschil aan kilometers = €0,096 per kilometer

 

Je betaalt dan 3.000 – 2.500 = 500 meerkilometers * €0,096 = €48

Nee, jouw schadevrije jaren hebben geen invloed op het leasetarief.

Wanneer de eerste jaarcijfers beschikbaar zijn, is het in principe mogelijk een leasecontract aan te gaan. Voor het beoordelen van de kredietwaardigheid van een bedrijf heeft een leasemaatschappij financiële gegevens nodig. Wanneer een bedrijf minder dan een jaar bestaat, is het in de meeste gevallen moeilijk de financiële situatie te beoordelen, omdat de gegevens simpelweg nog niet beschikbaar zijn. In de meeste gevallen betekent dit dat het afsluiten van een leasecontract niet mogelijk is.

Ja dat kan, maar niet eerder dan na 1 jaar na de start van het contract. Er geldt een vergoeding voor een dergelijke situatie van 40% van de resterende leasetermijnen. In alle gevallen wordt het contract ontbonden bij overlijden.

Onderhoud en reparatie moet volgens de voorschriften in het onderhoudsboekje worden uitgevoerd. Dit vindt plaats bij de geselecteerde Brekr dealer, dat is de Brekr dealer waar de brommer is afgehaald, of door bezorgd is.

Wij vragen enkele organisatie gegevens op, zoals; KVK nummer, BTW nummer, IBAN nummer, Adres, Gegevens tekenbevoegde en jaarcijfers.

 

Na toestemming verstrekken wij deze gegevens aan de leasemaatschappij MHC Mobiliy, zij beoordelen of de financiële situatie van de organisatie toereikend is om een leasecontract af te sluiten. Bij een positieve uitkomst worden de contracten digitaal ter ondertekening aangeboden.