Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Onderhoud voor jouw Brekr 

Het is belangrijk om jouw Brekr goed te onderhouden. Zo rijd je veilig, verleng je de levensduur van je Brekr, voorkom je hogere onderhoudskosten en behoud je de volledige garantie. Je Brekr heeft minimaal één keer per jaar onderhoud nodig of bij elke 6.000 kilometer.

Wat voor onderhoud heeft mijn Brekr nodig?

Elk voertuig heeft onderhoud nodig, ook de Brekr B4000. Het onderhoud is beperkter dan bij een verbrandingsmotor door het ontbreken van olie, filters, kettingen, tandwielen en andere slijtdelen. Remmen en banden slijten natuurlijk wel en daarbij komen typische werkzaamheden voor een elektrische brommer zoals het updaten van de software en accu.  

Waar kan ik terecht voor onderhoud?

Service voor jouw B4000 kan bij onze werkplaats in Doetinchem, bij jou aan huis, óf op één van onze vele servicelocaties:

Store locator is loading from StoreRocket Store Locator App..

Belangrijkste werkzaamheden bij een onderhoudsbeurt

Controle van de remafstelling
Controle van essentiële bouten en moeren
Software updaten
Smeren draaiende delen

Na 3 jaar of bij circa 18.000 kilometerstand voeren we een grotere onderhoudsbeurt uit, waarbij we indien nodig ook de banden vervangen en uiteraard in overleg.

Alles op een rijtje

Op basis van de leeftijd of kilometerstand van jouw Brekr kies je de juiste onderhoudsbeurt. De locatie kies je zelf; wij komen bij jou, of jij brengt jouw Brekr bij ons. Onderstaande kostenindicatie dekt kleine materiaalkosten, zoals smeermiddelen en remblokken. De kosten van de banden zijn niet gedekt, welke in overleg vervangen worden als dat nodig is.

Jaar 1

of 6.000 KM

Algemene controle

Smeren onderdelen

Software updaten

Remmen afstellen

Bij Brekr: €99,-
OP LOCATIE: €159,-

Jaar 2

of 12.000 KM

Algemene controle

Smeren onderdelen

Software updaten

Remmen afstellen

Bij Brekr: €99,-
OP LOCATIE: €159,-

Jaar 3

of 18.000 KM

Algemene controle

Smeren onderdelen

Software updaten

Remmen afstellen

Banden check

Bij Brekr: €159,-
OP LOCATIE: €219,-

Onderhoud voor jouw Brekr

Ja, het is een voertuig waarmee je rijdt en elk voertuig heeft vroeg of laat onderhoud nodig. Gepland onderhoud voorkomt duurdere reparaties later en om beroep te kunnen doen op de garantie van jouw Brekr is het van belang dat hij goed is onderhouden.

 

Daarnaast is het verstandig om jouw Brekr met regelmaat te onderhouden, om hem zo goed mogelijk te laten functioneren en zo lang mogelijk mee te laten gaan. Je wil niet rondrijden met onderdelen die niet meer helemaal soepel bewegen of remmen die aan het verslijten zijn, dus het beste is om dat jaarlijks even na te lopen.

 

Na een onderhoudsbeurt is jouw Brekr in topconditie, en kan hij weer een lange tijd ertegenaan.

Wij komen naar jou, of jouw Brekr naar ons

We kunnen onderhoud aan jouw Brekr in onze werkplaats in Doetinchem uitvoeren, maar we kunnen ook met onze Brekr-servicebus bij jou langs komen. Maar net wat je handig vindt. Bij jou op locatie worden alle werkzaamheden direct in de Brekr-service-bus uitgevoerd door onze servicemedewerker.

Op jouw locatie

In onze werkplaats

Een onderhoudsbeurt voor jouw Brekr plannen?

Stuur een mailtje naar service@brekr.com en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Downloads

Bekijk en download hieronder belangrijke documenten met betrekking tot de Brekr B4000: