Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

onderhoud aan jouw brekr

Het onderhouden van jouw Brekr is erg belangrijk. Zo rijd je veilig, verleng je de levensduur van je Brekr, voorkom je hogere onderhoudskosten en behoud je de volledige garantie. Wij adviseren een eerste onderhoudsbeurt binnen 1 tot 3 maanden na het in gebruik nemen. Het is raadzaam om je F250 minimaal 1 keer per jaar te laten onderhouden.

wat voor onderhoud heeft mijn brekr nodig?

Elk voertuig heeft onderhoud nodig, ook de Brekr F250. Zelf kun je altijd zorgen voor de juiste bandenspanning. Zachte banden zorgen namelijk niet alleen voor meer rolweerstand maar je banden slijten er ook sneller van. Verder is het regelmatig schoonmaken van de remschijven belangrijk om de remmen optimaal te laten werken.

Waar kan ik terecht voor onderhoud?

Service voor jouw F250 kan bij onze werkplaats in Doetinchem, bij jou aan huis, óf op één van onze vele servicelocaties:

Store locator is loading from StoreRocket Store Locator App..

belangrijkste werkzaamheden bij een onderhoudsbeurt

Controle van de remafstelling en werking
Controle van essentiële bouten en moeren
Controle van de spanning en uitlijning van de riem
Smeren draaiende delen

Het is essentieel om binnen 1 tot 3 maanden na ingebruikname van de F250 een onderhoudsbeurt in te plannen om een algemene controle uit te voeren. 

alles op een rijtje

De F250 breng je jaarlijks langs voor onderhoud. De locatie kies je zelf; wij komen bij jou, of jij brengt jouw Brekr bij ons of bij een van de aangesloten Brekr dealers. Onze dealers zijn getraind om de fiets te onderhouden.

Jaarlijks

fietsonderhoud
BIJ BREKR (DEALER): €79,-
OP LOCATIE: €139,-

onderhoud voor jouw brekr

Ja, het is een voertuig waarmee je rijdt en elk voertuig heeft vroeg of laat onderhoud nodig. Gepland onderhoud voorkomt duurdere reparaties later en om beroep te kunnen doen op de garantie van jouw Brekr is het van belang dat hij goed is onderhouden.

 

Daarnaast is het verstandig om jouw Brekr met regelmaat te onderhouden, om hem zo goed mogelijk te laten functioneren en zo lang mogelijk mee te laten gaan. Je wil niet rondrijden met onderdelen die niet meer helemaal soepel bewegen of remmen die aan het verslijten zijn, dus het beste is om dat jaarlijks even na te lopen.

 

Na een onderhoudsbeurt is jouw Brekr in topconditie, en kan hij weer een lange tijd ertegenaan.

Wij komen naar jou, of jouw brekr naar ons of een brekr dealer

We kunnen onderhoud aan jouw Brekr in onze werkplaats in Doetinchem uitvoeren, maar we kunnen ook met onze Brekr-servicebus bij jou langs komen. Maar net wat je handig vindt. Bij jou op locatie worden alle werkzaamheden direct in de Brekr-service-bus uitgevoerd door onze servicemedewerker. 

 

Daarnaast is het ook mogelijk om onderhoud uit te laten voeren bij een aangesloten Brekr dealer bij jou in de buurt.

EEN ONDERHOUDSBEURT VOOR JOUW BREKR PLANNEN?

Stuur een mailtje naar service@brekr.com en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

downloads

Bekijk en download hieronder binnenkort belangrijke documenten met betrekking tot de Brekr F250.