Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Brekr Model F

Be the first to beat traffic, your style

Launch edition

€3.345,-

€2.995,-
Beperkte oplage van 20 fietsen,
individueel genummerd
Geschatte levering:Aug. 2023
Verzend naarNederland
Brekr Model F €2.749,-
+ Batterij upgrade €199,-
+ Speciale launch edition kleur €99,-
+ Connected + app €199,-
+ Levering €99,-
Subtotaal €3.345,-
Jouw korting €350,-
Totaal €2.995,-

First edition

€3.345 ,-

€2.945,-
Beschikbaar zolang de eerste
batch nog voorradig is
Geschatte levering:Sept. 2023
Verzend naarNL, DE, BE, FR, LU
Brekr Model F€2.749,-
+ Batterij upgrade€199,-
+ Speciale first edition kleur€99,-
+ Connected + app€199,-
+ Levering€99,-
Subtotaal€3.345
Jouw korting€400,-
Totaal€2.945,-

Voucher

€9,-
Reserveer een plek om je fiets
direct na de First Edition bestellingen te ontvangen
Geschatte levering: Okt. 2023
Verzend naarNL, DE, BE, FR, LU
Brekr Model F€2.749,-
+ Standaard kleur upgrade€99,-
+ Levering€99,-
Subtotaal€2.947,-
Jouw korting
Inclusief 50 EUR extra korting!
€248,-
Totaal€2.699,-
Voucher prijs€9,-

Koop deze voucher van 9 EUR om in het voorjaar van 2023 met een grote korting als eerste te bestellen

FAQ

Prestatie

De topsnelheid van de Model F is 25 kilometer per uur, wat in overeenstemming is met de EU-regelgeving.

De Brekr Model F wordt geleverd met 3 rijstanden om de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Ja, de HUB motor helpt je om de heuvels op te rijden.

De Model F heeft twee ingebouwde versnellingen in de HUB motor en schakelt automatisch naar de tweede versnelling.

Batterij

Ja, je kunt het batterijniveau op twee verschillende manieren controleren. Op het display van de fiets en in de app die verbonden is met je fiets.

Ja. Als de accu leeg is, word je niet meer ondersteund door de motor, maar fietsen kan altijd.

De actieradius is afhankelijk van meerdere factoren zoals je rijstijl, bandenspanning, gewicht, terrein en weersomstandigheden. De exacte specificaties van de accu zijn op dit moment nog niet bekend. We verwachten dat de standaard batterij rond 540Wh zal hebben, wat een actieradius geeft van 35 tot 60 kilometer. De plus batterij zal ongeveer 700Wh hebben en een verwachte actieradius tussen 45 en 75 kilometer bij normaal gebruik. In ideale omstandigheden en wanneer je de eco-modus gebruikt kun je waarschijnlijk 100 tot 130 kilometer halen.

Ja, de batterij kan worden verwijderd door hem te ontgrendelen met de sleutel. De batterij uitnemen kan enkel door het slot te openen met een unieke sleutel.

Als de batterij leeg is, kost het 5 tot 6 uur om de batterij volledig op te laden. Je kan de batterij opladen in een standaard stopcontact.

Ja, je kunt kiezen uit twee verschillende accu’s voor de Model F. De exacte specificaties van de accu’s zijn op dit moment nog niet definitief, maar naar verwachting hebben ze een capaciteit van 540 Wh (standaard) en 720Wh (plus). De extra kosten voor de plus batterij zijn 199 euro.

Over het algemeen is de batterij bestand tegen ongeveer 1000 laadcycli. Hij gaat, afhankelijk van het gebruik, 2 tot 5 jaar mee.

ANDERE SPECIFICATIES

We gebruiken een geheel nieuwe Bafang HUB motor met twee ingebouwde versnellingen die automatisch schakelt.

De fiets zal ongeveer 29 kg wegen.

Ja, dit is een van de unieke kenmerken van de Model F. De fiets heeft drie ingebouwde zadelhoogtes, variërend van 80 tot 89 cm.

Ja, een fiets verkopen zonder spatborden, verlichting of een fietsstandaard klinkt voor ons nogal vreemd. Je vindt deze noodzakelijke functies dan ook standaard op de Model F.

De Model F heeft 22 inch wielen, 4 inch breed. Dat is 2 inch meer dan normale fat bikes hebben. Dit is een nieuwe wielmaat ontwikkeld door Brekr om de fiets de juiste looks, meer comfort en betere rijeigenschappen te geven.

Op dit moment kunnen we daar nog geen duidelijk antwoord op geven, maar het is zeker onze ambitie om meerdere opties te ontwikkelen. Volg ons voor updates voor accessoires van de Model F.

Nee, de fietslampen worden gevoed door de batterij en werken dus niet als de batterij leeg is.

Het maximale toegestane gewicht is 160 kilo. De ingebouwde zadelhoogteverstelling en het lange zadel zorgen ervoor dat mensen van verschillende lengtes (van 160 tot 205 centimeter) op de fiets kunnen rijden.

LEVERING

De verzendkosten verschillen per land en worden getoond wanneer je de fiets bestelt. Check voor bestellen of de fiets in jouw land geleverd wordt.

De Launch Edition is alleen beschikbaar voor Nederland. De First Edition editie kan besteld worden via onze website en geleverd worden in Nederland, België en Duitsland. Andere Europese landen kunnen hun Model F bestellen via een lokale dealer. Volg ons voor updates.

De eerste leveringen van de Launch Edition vinden plaats in augustus 2023. Wij houden je op de hoogte van de leveringsdatum van je fiets en van ander relevant nieuws over de voortgang.

Ja, je kunt je gloednieuwe Brekr Model F ophalen bij de werkplaatsen van Brekr, gevestigd in de voormalige gevangenis van Doetinchem. We helpen je graag in onze werkplaats waar het allemaal begon.

In dit stadium is het onzeker of de fiets volledig gemonteerd wordt geleverd of dat er nog wat laatste handelingen verricht moeten worden na levering. Alle klanten worden op de hoogte gehouden als we de laatste hand leggen aan de Model F.

ANDERE EN GARANTIE

We geven twee jaar volledige garantie op de fiets. Normale slijtage of schade zijn uitgesloten. Voor de accu gelden waarschijnlijk extra voorwaarden. We zullen onze klanten zo snel mogelijk op de hoogte brengen zodra de keuze voor de accu’s definitief is. Garantie zal in overeenstemming zijn met de gebruikelijke garantievoorwaarden voor fietsen.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons serviceteam. Je kan ons bereiken via telefoon +31 (0)314 787160 of e-mail naar contact@brekr.com.

Brekr is gevestigd in Doetinchem. Het hoofdkantoor is gevestigd in de werkplaatsen van de voormalige gevangenis van Doetinchem ‘de Kruisberg’.

We werken aan een speciale Brekr verzekering voor de Model F. Updates over de exacte voorwaarden volgen in de loop van 2023.

De regels voor het dragen van een helm verschillen per land. In Nederland, België, Frankrijk (>12 jaar) en Duitsland is het dragen van een helm niet verplicht.

Je fiets heeft regelmatig onderhoud nodig. Plan het onderhoud minstens één keer per jaar. Om het onderhoud tot een minimum te beperken heeft Brekr gekozen voor een riemaandrijving en een HUB-motor met ingebouwde versnellingen.

KOPEN

Op dit moment hebben we slechts enkele prototypes beschikbaar. Naarmate we dichter bij de leveringsdatum van de eerste fietsen komen, zal er gelegenheid zijn om een proefrit te maken met de Model F.

De Launch Edition en de First Edition van de Model F krijgen beide exclusieve kleuren. Je kan een andere kleur bestellen als er nieuwe kleuren beschikbaar komen. Wij zullen je tijdig informeren wanneer je jouw fiets kunt aanpassen.

Als je niet in één van deze landen woont dan is het dit moment niet mogelijk om rechtstreeks een bestelling bij Brekr plaatsen. Het dealernetwerk van Brekr breidt zich echter snel uit. Volg ons of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe landen.

Allereerst zijn spatborden, verlichting en een fietsstandaard standaard inbegrepen bij de Model F. Niet inbegrepen zijn connectiviteit, sommige premium kleuren, accessoires en levering.

Ja, je kunt ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Meer informatie staat bij het afrekenen.

Je kunt te allen tijde en zonder reden jouw pre-order annuleren wanneer de fiets nog niet geleverd is. Wij betalen je het volledige bedrag terug binnen 30 dagen na de annulering.

Ja, we bieden een retourtermijn van 30 dagen aan. Je krijgt het geld terug, maar de verzendkosten en retourkosten worden van de terugbetaling afgetrokken. De fiets moet in een nieuwe staat verkeren. Kosten als gevolg van (kleine) beschadigingen kunnen in mindering worden gebracht.

Blijf op de hoogte van de Brekr Model F

Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van updates en krijg als eerste toegang tot speciale aanbiedingen.