Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Over ons

We ontwikkelen en bouwen de Brekr Model B omdat hij nog niet bestaat. Dat is wat ons drijft. Een elektrische brommer die historie en toekomst samensmelt tot een waanzinnig, eigenzinnig maar ook logisch ontwerp. Herkenbaar en toch helemaal nieuw. Met een ruig randje, lekker rijdend en slim omdat we alle technieken van nu gebruiken. Een elektrische brommer waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. En telkens terugkomt als je weer opstapt.

 

Voor de toekomst hebben we nog meer ambitie en als je het ons vraagt stopt het niet bij dit model.

Onderscheidend design en technologie van nu voor logischere, maar ook leukere elektrische mobiliteit. In het Engels klinkt het altijd beter:

We use

Bravery, insights, creativity and boldness

To challenge the status quo

in urban electric mobility

we take it personally

Het team

Na een jaar van voorbereiding zijn we in 2018 officieel met z’n vieren gestart met de ontwikkeling van Brekr. Inmiddels groeit het Brekr-team en werken we met vele specialisten, deskundigen, enthousiastelingen en leveranciers aan de vervolmaking van Brekr. We delen een passie voor elektrisch rijden, techniek en design.

Wat ons inspireert

Tijdloos van 1980 tot 2040

Helmets
Vier helmen als symbolen. De Brekr Model B is zowel een hommage aan de prachtige motoren uit het verleden als ook een interpretatie van elektrisch rijden in de toekomst. Daarom past elke helm. Of een andere helm die je wilt dragen. Het ontwerp van de Brekr Model B is tijdloos en laat zich niet vangen. Welke helm jij ook kiest, jouw Brekr past erbij!

De kracht van elektriciteit

Heel even werd gedacht dat elektrisch rijden betekende dat je inlevert op kracht en genot. Man, man, wat zaten we ernaast. Elektrisch rijden is geweldig!
“I Told you so!” Nikola Tesla
tesla

De toekomst moet schoner

De aarde warmt op en de impact op het leefgebied van planten, dieren en mensen is enorm. Omdat Co2 de grootste bijdrage levert aan de opwarming van de aarde is het noodzakelijk om de uitstoot te verminderen. Elektrisch rijden is een van de oplossingen. De accu heeft onze aandacht want daar valt nog winst te halen. Samen met zeven partners werken we in het Accumulate-project aan een accu die langer meegaat, het milieu minder belast en daardoor goedkoper wordt.

Juist ja, de toekomst

De toekomst is veelbelovend en opwindend. De mogelijkheden, het avontuur, het onbekende, de verrassingen en uitdagingen. Brekr is erbij. Als je het ons vraagt bouwt Brekr in 2139 een (elektrisch) ruimteschip.

Respect voor historie

Wat Brekr nu ontwikkelt en maakt hebben we te danken aan doeners, denkers en helden voor ons. Er is zoveel moois ontworpen en zoveel slimme oplossingen bedacht. Op dat fundament bouwen wij de Brekr Model B.
Sparta-brommer
Omdat Jasper en Ivo lang voor Sparta hebben gewerkt, een afbeelding van de Sparta GH 50 Tour uit 1964.

Brekr en de achterhoek

Group 99

Streek van doeners die veel lachen

Brekr ontwikkelt haar producten vanuit de Achterhoek in Nederland. Een prachtig gebied met een rijke historie van maakindustrie, motorcross, muziek en een goed feest op zijn tijd (zo vaak mogelijk). Hier zijn we thuis!

Het merk: Brekr

Brekken > Brekr

Brekken is maximaal lol trappen in het Achterhoeks. “Høken, brekken en angoan” worden vaak in een zin genoemd. Een Brekr viert het leven, neemt het niet voortdurend te serieus, heeft het niet te hoog in de bol en heeft vaak een liefde voor gemotoriseerde wielen. Dat mogen twee wielen zijn, maar ook vier, zes of meer.

Brekr beeldmerk

Twee elektriciteit-schichten vormen de onverzettelijke kop van een stier. Dat vangt de kracht van elektriciteit, de geboortegrond van Brekr en de onverzettelijkheid van het merk in één beeld. De kleur groen komt uit de Achterhoekse vlag.

Brekr lettertype

Een stevig lettertype, met een science-fiction-achtige toets. De link naar de toekomst en vooruitgang.
Group 99
Brekr Model B Bestel nu
Modern design Lichtgewicht aluminium frame Krachtige accu, groot bereik Geluid voor fun en veiligheid Creëer je eigen custom Brekr