Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

Over ons

Het voertuig van de toekomst heeft twee wielen. Steden groeien en ruimte is schaars en bedoeld voor mensen, niet voor auto’s. Met twee wielen ben je vaak sneller, het rijdt lekker, is schoner en parkeren is een eitje.

 

Er is al veel moois gebouwd en het kan nog mooier, beter en logischer. Mensen verleiden met iets waar je een glimlach van krijgt. Telkens weer. Dat is wat ons drijft. In een unieke designtaal, een Brekr herken je onmiddellijk.

 

Voor de toekomst hebben we nog meer ambitie en als je het ons vraagt stopt het niet bij de huidige modellen.

Brekr-oprichters Jasper (links) en Niels (rechts)

Onderscheidend design en technologie van nu voor logischere, maar ook leukere elektrische mobiliteit. In het Engels klinkt het altijd beter:

We use

Bravery, insights, creativity and boldness

To challenge the status quo

in urban electric mobility

we take it personally

Het team

Na een jaar van voorbereiding zijn we in 2018 officieel met z’n vieren gestart met de ontwikkeling van Brekr. Inmiddels groeit het Brekr-team en werken we met vele specialisten, deskundigen, enthousiastelingen en leveranciers aan de vervolmaking van Brekr. We delen een passie voor elektrisch rijden, techniek en design.

Wat ons inspireert

Tijdloos van 1980 tot 2040

Helmets
Vier helmen als symbolen. Een Brekr is zowel een hommage aan de prachtige motoren, brommers en fietsen uit het verleden als ook een interpretatie van elektrisch rijden in de toekomst. Daarom past elke helm. Of een andere helm die je wilt dragen. Een Brekr is tijdloos en laat zich niet vangen. Welke helm jij ook kiest, jouw Brekr past erbij!

De kracht van elektriciteit

Heel even werd gedacht dat elektrisch rijden betekende dat je inlevert op kracht en genot. Man, man, wat zaten we ernaast. Elektrisch rijden is geweldig!
“I Told you so!” Nikola Tesla
tesla

De toekomst moet schoner

De aarde warmt op en de impact op het leefgebied van planten, dieren en mensen is enorm. Omdat Co2 de grootste bijdrage levert aan de opwarming van de aarde is het noodzakelijk om de uitstoot te verminderen. Elektrisch rijden en kleinere voertuigen hebben een positief effect. Onze voertuigen zijn duurzaam gebouwd, gaan lang mee en repareren, of reviseren, loont.

Juist ja, de toekomst

De toekomst is veelbelovend en opwindend. De mogelijkheden, het avontuur, het onbekende, de verrassingen en uitdagingen. Brekr is erbij. Als je het ons vraagt bouwt Brekr in 2139 een (elektrisch) ruimteschip.

Respect voor historie

Wat Brekr nu ontwikkelt en maakt hebben we te danken aan doeners, denkers en helden voor ons. Er is zoveel moois ontworpen en zoveel slimme oplossingen bedacht. Op dat fundament bouwen wij onze voertuigen.
Sparta-brommer
Omdat Jasper en Ivo lang voor Sparta hebben gewerkt, een afbeelding van de Sparta GH 50 Tour uit 1964.

Brekr en de achterhoek

Group 99

Streek van doeners die veel lachen

Brekr ontwikkelt haar producten vanuit de Achterhoek in Nederland. Een prachtig gebied met een rijke historie van maakindustrie, motorcross, muziek en een goed feest op zijn tijd (zo vaak mogelijk). Hier zijn we thuis!

Het merk: Brekr

Brekken > Brekr

Brekken is maximaal lol trappen in het Achterhoeks. Een ‘Brekker’ viert het leven, neemt het niet voortdurend te serieus, beetje risico mag en heeft vaak een liefde voor gemotoriseerde wielen. Dat mogen twee wielen zijn, maar ook vier, zes of meer.

Brekr beeldmerk

Twee elektriciteit-schichten vormen de onverzettelijke kop van een stier. Dat vangt de kracht van elektriciteit, de geboortegrond van Brekr en de onverzettelijkheid van het merk in één beeld.

Brekr lettertype

Een stevig lettertype, met een science-fiction-achtige toets. De link naar de toekomst en vooruitgang.
Group 99
Brekr B4000 Bestel nu
Modern design Lichtgewicht aluminium frame Krachtige accu, groot bereik Geluid voor fun en veiligheid Creëer je eigen custom Brekr