Scroll
JOIN 9.000+ FANS

Krijg aanbiedingen, events en Brekr customs en insides rechtstreeks in jouw mailbox

HET OPLADEN VAN DE ACCU

De accu kan zowel in de Brekr als uit de Brekr worden opgeladen. Zorg voor dat je begint ervoor dat de accu uit staat en niet is aangesloten  aan de Brekr of de lader.

STAP 1

Zet de accu aan door de power knop kort in te drukken en wacht tot led 2 en led 4 gaan knipperen.

STAP 2

Draai de bajonetsluiting van de oplader rechtsom op de accu, met de kabel-uitgang richting het handvat. Let erop dat je na het vastdraaien een klik hoort.

STAP 3

Controleer of het ‘HV’ led op de accu oplicht. Licht hij niet op? Koppel dan de lader opnieuw tot het ‘HV’ led wel oplicht.

STAP 4

Sluit de oplader aan op het stroom door de stekker in een stopcontact te steken. Het opladen zal vervolgens van start gaan.

 

STAP 5

Zodra de batterij 100% opgeladen is, zal het lampje op de oplader groen gaan branden. Na enige tijd zal de lader automatisch zijn verbinding met de accu verbreken, waarop een rood lampje aan zal gaan.

STAP 6

Haal na het volledig opladen van de accu (of als de accu voor jou voldoende is opgeladen), weer de stekker van de oplader uit het stopcontact.

STAP 7

Wacht tot alle lampjes van de lader uit zijn en ontkoppel vervolgens de bajonetsluiting van de accu.

STAP 8

Zet de accu uit door de power knop 3 seconden ingedrukt te houden en dan de knop los te laten. Alle leds op de accu gaan vervolgens uit.

STAP 9

Sluit de accu daarna weer aan op de Brekr. Dit doe je door de bajonetsluiting van de Brekr rechtsom op de accu vast te draaien. Let erop dat je na het vastdraaien een klik hoort.

CHECK!

Je bent weer klaar om te rijden.